Om oss

Vilka är vi?

Olivlunden

Är ett grossistföretag som saluför ekologiska och naturliga produkter från det grekiska köket. Ett nät av återförsäljare finns runt om i Sverige . För konsumenter som önskar ekologiska kvalitetsprodukter finns självklart också möjlighet att handla i vår webbshop. Samtliga av våra produkter kommer från lokala odlingar i Grekland och flera av dessa producenter har under åren fått många fina utmärkelser.
Olivlundarna i Grekland är ekologiskt certifierade BIO Hellas, Olivlunden Sverige Är certifierad av SMAK 

Farfar

Farfar Nikos & Farmor Elpiniki

Med stor tacksamhet har vi fått förmånen att lära oss att älska och vårda våra olivlundar på bästa sätt av Farfar Nikos. Farmor Elpiniki har alltid använt den bästa olivoljan till all matlagning och har gett oss smakupplevelser utöver det vanliga, Genuina Grekiska Smaker. Tillsammans har de byggt upp det som finns idag flera odlingar om ca 2000 träd, detta förvaltas och kommer få leva vidare genom våra döttrar ( 4:e generationen).
Stratos

Stratos

Har sedan barnsben varit med ute i olivlundarna. Han har lärt sig allt av sin pappa Nikos, hur man vårdar de gamla olivträden hur man skördar och hur man får fram en produkt av hög kvalite Till vardags arbetar Stratos som Kock. Han förhöjer självfallet smakerna i maten med förstklassig Olivolja.
Helen

Helen

Träffade sin kärlek och fick lära sig om en helt ny värld, De sagolika OLIVLUNDARNA på Lesvos, Grekland. 2010 startades Olivlunden med målsättning att kunna erbjuda de svenska konsumenterna den bästa olivoljan. Med generationer av kunskap till hands och noggrannhet har Helen kunnat utöka sortimentet allt eftersom, med utvalda delikatesser fyllda med genuina grekiska smaker. Naturligtvis i ekologisk o naturlig anda.

Få 20% rabatt på din första beställning av vår Greek Box

Denna smaklådan tar dig med på en resa runt om Grekland för att smaka på unika produkter från olika regioner!