Frakt och Leverans
Välkommen till Olivlunden!

Genuina Grekiska Smaker

Frakt och Leverans

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Genom godkännandet accepterar du våra villkor och samtycker till hantering av cookies
För att genomföra ett köp på vår hemsida måste du godkänna våra villkor. Godkännandet sker i samband med köpet.

Du kan också läsa om Dataskyddsförordningen på Datainspektionens hemsida; 
www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/.

Avtal om köp ingås i samband med att Olivlunden bekräftar ordern genom orderbekräftelse via epost

Integritetspolicy
För oss på Olivlunden är skyddet för dina personuppgifter viktiga.
Här nedan kan ni läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har 
För att behandla en order :behöver vi spara följande:
Namn, kontakuppgifter, org.nummer, kundnummer, betalningsinforamtion, orderinformation, köphistorik
För att administrera ett konto behöver vi följande:
Företagsnamn, användarnamn och lösenord, köphistorik
För att fullgöra rättsliga förpliktelser behöver vi följande:
namn, kontaktuppgifter, uppgift om tidpunkt för köp och köpställe, 
användaruppgifter för webshoppen, org.nummer, betalningsinformation

Behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att
personuppgifter inte bevaras längre än nödvändigt därefter gallras de bort.
  
Dina rättigheter vill du ha tillgång till uppgifterna som finns hos oss, har du alltid rätten att begära det . 
Visar det sig att någon uppgift är felaktig, har du även rätten att begära att dessa uppgifter rättas.

För att kunna använda webshopen fullt ut måste du acceptera cookies, och det gör du
genom din webbläsares inställningar.

Köp och Leverans villkor

• Alla frakter sker med DHL  inom Sverige.

• Frakten är 79:- SEK inom Sverige.

• Fraktfritt för alla order över 500:- SEK (max 20kg) gäller endast inom Sverige

För att beställa ska du ha fyllt 18 år.

Fraktkostnaden för en beställning understigande 500:- debiteras med 79: – detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Vid ordervärde överstigande 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Vid beställningar till privatperson skickas varorna med paket och hämtas ut hos närmsta DHL-ombud. Information om detta skickas ut via  e-post.

Våra leveranser skickas med DHL och vi levererar endast inom Sverige.   Vissa orter har inte utkörning varje dag, vilket kan medföra att leveranstiden ökar något. Under högsäsong kan det ta ytterligare någon dag. Normal leveranstid är 2-4 dagar. Den angivna leveranstiden avser endast helgfria vardagar. 

Vi reserverar oss för eventuella fel och förbehåller oss rätten till prisjusteringar.

Vi skickar beställningar med DHL. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till (DHL) transportören 0771-345 345 och göra en skadeanmälan, uppge fraktsedelsnumret på försändelsen. OBS! Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet kontakta oss på hej@olivlunden.se

 Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

.

Priser och avgifter

Priser för privatpersoner DHL paket 

Fraktkostnad för privatpersoner är 79kr vid ordervärde under 500 kr. Fri frakt gäller vid ordervärde på 500 kr och uppåt.

Samtliga priser som anges på olivlunden.se är inklusive moms och exklusive fraktkostnad. 

Priser för ÅF

För att se grossistpriserna i webbshopen behöver du ha ett speciellt kundlogin för ÅF.
När du är inloggad kan du se våra erbjudanden och kampanjer och ta del av nyheter och aktuell info.

Du kan slippa fraktkostnaden genom att hämta dina varor på vårt lager i Alingsås.