Hoppa till innehåll
Betala tryggt med Klarna      Fraktfritt från 595 :-   •   Leverans 1-3 arbetsdagar med DHL

Integritetspolicy

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Genom godkännandet accepterar du våra villkor och samtycker till hantering av cookies
För att genomföra ett köp på vår hemsida måste du godkänna våra villkor. Godkännandet sker i samband med köpet.

Du kan också läsa om Dataskyddsförordningen på Datainspektionens hemsida; 
www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/.

Avtal om köp ingås i samband med att Olivlunden bekräftar ordern genom orderbekräftelse via epost.

För oss på Olivlunden är skyddet för dina personuppgifter viktiga.  Här nedan kan ni läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

För att behandla en order behöver vi spara följande:
Namn, kontakuppgifter, org.nummer, kundnummer, betalningsinforamtion, orderinformation, köphistorik.

För att administrera ett konto behöver vi följande:
Företagsnamn, användarnamn och lösenord, köphistorik

För att fullgöra rättsliga förpliktelser behöver vi följande:
namn, kontaktuppgifter, uppgift om tidpunkt för köp och köpställe, användaruppgifter för webshoppen, org.nummer, betalningsinformation

Behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras längre än nödvändigt därefter gallras de bort.

Dina rättigheter
Vill du ha tillgång till uppgifterna som finns hos oss, har du alltid rätten att begära det . 
Visar det sig att någon uppgift är felaktig, har du även rätten att begära att dessa uppgifter rättas.

För att kunna använda webshopen fullt ut måste du acceptera cookies, och det gör du genom din webbläsares inställningar.

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0